Vizitarea site-ului www.ironcon.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Administratorul site-ului www.ironcon.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

1. DEFINITII SI TERMENI

IRONCON – este denumirea comerciala a S.C. IRONCON SOLUTIONS S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Ilfov, Str Viilor nr. 69, Mogosoaia, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/2639/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO32184874.

Furnizor – IRONCON.

Site – domeniul www.ironcon.ro si subdomeniile acestuia.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica care vizualizeaza/viziteaza acest Site.

Continut

  • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor de catre Furnizor prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Furnizorului, Utilizatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • date referitoare la Furnizor, sau alte date privilegiate ale acestuia.

2. CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui Site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al Furnizorului constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a Siteului sau a Continutului acestuia.

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea Site-ului in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Continutul poate fi folosit numai cu acordul scris al Furnizorului.

3. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de Utilizator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate Site-ului.

Prin completarea oricarui formular de pe Site, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre Furnizor in urmatoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu Utilizatorul;
– Participarea la concursuri, promotii;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in Site, etc);
– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Site-ului si a tertilor cu care Furnizorul are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii Utilizatorilor privind evaluarea produselor si serviciilor oferite.

4. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI IRONCON.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL IRONCON.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI IRONCON.RO SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

5. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Utilizator si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Ilfov. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, Utilizatorul isi asuma in totalitate raspunderea.